Request a call

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,713.04 EUR
Ag
21.57 EUR
Pt
992.55 EUR
Au
1,713.04 EUR
Ag
21.57 EUR
Pt
992.55 EUR
Opinie
4.35
Ogólna ocena monet na podstawie 20 recenzji
12
4
3
1
0
Napisać recenzję
Kliknięcie tego przycisku oznacza zgodę na przetwarzanie Twoich danych
Dmitry
23.01.2022

Bardzo korzystne ceny. Menedżerowie są prawdziwymi profesjonalistami w swojej dziedzinie. Ale nie wszystkie monety są dostępne, czasami trzeba czekać.    

Tamara
11.01.2022

Uwielbiam zbierać monety. Dla mnie to hobby mojego życia. Wszystkie umowy ufają Kalite.Gold. Świetne, uczciwe, przyzwoite towarzystwo.    

Alina
28.12.2021

Wszystko jest skoordynowane pod względem zamawiania. Katalog jest bardzo szczegółowy, ze zdjęciami monet i szczegółowymi opisami. Od razu zrozumiałem, że wybiorę tu monetę. I tak się okazało! Zatrzymała się na srebrnym Zwycięskim, choć wzięła nie dla siebie, ale jako prezent. Na początku obie ceny w katalogu były trochę mylące. Potem zdałem sobie sprawę, że drugi, z rabatem, dla członków klubu. Ale jak stać się tym uczestnikiem nie rozumiał...          

Armen
16.12.2021

Świetne miejsce na zakup kolekcjonerskich i inwystycznych monet!

Inna i Władimir
02.12.2021

Filharmonijka wiedeńska została wzięta jako prezent dla dobrych przyjaciół. W 100% zadowoleni, oboje i my.        

Walentyna
14.11.2021

Regularnie uzupełniam kolekcję. Wicket. Złoto, dziękuję! Sukces dla ciebie i dobrobyt.      

Ira
03.11.2021

Do trzydziestych urodzin kupiła sobie drogą złotą monetę, Cnoty Królowej. Zwycięstwo. "Mam nadzieję, że przyniesie powodzenia we wszystkich moich wysiłkach.          

Ella
22.10.2021

Wezwanie Dzikiego zdobyło moje serce! O serii dowiedziałem się z jednego popularnego magazynu i prawie natychmiast kupiłem wszystkich jego uczestników. Kalitu.Gold wybrał intuicyjnie i nie przegrał. Mam klubową zniżkę i świetne monety.  

Anna Pawłowna
05.10.2021

Bardzo lubię Kalita.Złoto z ich profesjonalnym podejściem. Kupuję monetę często i zawsze tylko tutaj. Zawsze rozkazuję oddzwonić, nie dzwonię, ponieważ ich numer jest dziwny.    

Angelina
17.09.2021

W Kalite.Złoty wybrał monetę dla swojego dziadka kolekcjonera. Nie przegrałem z prezentem. Bardzo szczęśliwy. To prawda, że tryb działania Kality od 9 do 17 i tylko codzienność...     

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informacje o ochronie danych
Klikając na przycisk „Akceptuj”, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie KALITA.GOLD, stron trzecich i podobnych metod optymalizacji strony internetowej i jej prawidłowego działania, a także na wyświetlanie reklam opartych na zainteresowaniach. Ponadto, inne metody stosowane do wygodnego dostosowywania strony internetowej, tworzenia anonimowych statystyk, link informacje o korzystaniu z tej strony internetowej i naszych reklam internetowych do zamawiania danych transakcji i innych kontaktów z klientami, lub wyświetlania spersonalizowanych treści marketingowych na tej stronie internetowej i gdzie indziej. Kliknij przycisk „Polityka prywatności”, aby dowiedzieć się więcej o tym, w jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane, kim są nasi partnerzy, na co wyrażasz zgodę oraz o Twoim prawie do odwołania się w dowolnym momencie. Klikając przycisk „Akceptuj”, wyrażasz zgodę na korzystanie z tych technologii i wymienionych celów przetwarzania. Możesz odmówić zgody tutaj lub cofnąć ją w dowolnym momencie w polityce prywatności.